Leadership Camping at Singapore!

hurmm, hari tu time khusyuk mushyuk jawab exam, tetiba pulakk teringat memory aku kt Singapore 2 tahun dulu. ishh. org dok semangat jawab exam, minah ni boleh dok berangan pulakk kan. adoii. haa. ni laa story morry aku kali ni. :)

oke oke. nenek nk bercerita kat cucu ni. semua dengar yee. :) 2tahon duluu.. tak silap 21-28 NOV 2008 kott, mama dok pujok2 aku suroh join camp. errrgghh. mana lah aku minat benda2 macam tuu. banyak kena buad keja berat2 laa. tak shukaa. *manja sangat budak nih. hehehe. last last, aku join jugak walau hati tak rela.hahaha. tapi kan hati syiokk jugak sebab first time pegi singapore. *jakunn ! pergghh. best sangatsangat kott. tak penah terpkir benda2 tu dalam hotak aku ni. hehehe. camp yg aku join tu apa tah nama diaa. The 4th Malaysia-Singapore Student Leaders' Advanture Camp. :)

hurrmm, mls la nk story panjang2. just tengok menu yang aku sediakan ni saja yee :P

first day

ni hostel yang kami berkampung :)
tak ada tingkap langsung . hehee

baru baru sampai time nih. dengar taklimat laaa :P

ni pulok team aku. nama team ni team ANT. ciksemut ! :)

second day

ergghh. macam cicak pon ada jugak tengok. tp best !

gayat oih panjat benda nih. dah laa licin. berapa kali jatoh. hehe

ni yg paling aku sukaa. aku boleh terbang bebass ! :D

hahaha. ada something yang paling lawokk aku rasa nak story.perghhh, mencabar fizikal & minda aku yg tak betul sangat kot panjat benda nih.ada macam cicakwomen takk ? tak pon macam monyett comel ? hehe.fyi, kami berdua nih yg satu satunya si gadis yang try benda nih. hehehe. cuak jugak mula2 tuh. ye laa. aku nih dah la kering lidi mcm mana nak angkat partner aku. hahaha. kering lidi aku nih bukan kering sebarangan. kering urat dawai besi nih. hahahaha. :)

muko eden kelakar kann ? :P

drumstick aku yang seumpama lidi mampu menampung berat seorang manusia. hehehe :)

ergggh. eden sudah ponat nih haaa. :P

sikit lagi nak sampai awan.
time neh tengah gayat. tetiba stuck nak panjat lagi. hahahaha :)

third day

hari nih palinggg best aku rasaa. yelaa. kayak tengah tengah hari celik di tengah tengah laut yang luas terbentang ouh. hehehe. takott oih. risau takot kena ngappp! dengan piranha takk pon ikan pausss ! hehehe. ada kaa ikan ikan tuh kat laut nih ? time tuu, nakk jugak jumpa jumpa ikan duyungg. tapi tak dapatt laa. sbb dia balik kampung nak raya dengan famili nyaa. sedihh kaann ? *hahaaha. merapuuu merepek kerepek minah nii. :P lihatlahh muka aku yang di telan sunburn nih. comell ouh. huekhuekhuek ! :D

body balanced activities ! :)

sapa nampak menara KLCC ? angkat kening ! :P

sedang berusaha melawan air yang degil tuu.

nampak tak malaysia kat belakang tuu ? heehe :P

fourth day

hari nih hari untuk round round satuu singapore ! penatt nenek nih oih nak travel jauh jauh. hehehehe :D

eye on singapore. :)

lion king ! hehehe. besarrrr punyaa :D

malam tuhh, kami semua pegi SENTOSA ISLAND ! perrggghh , cantik gilaaaa kott pulau tuu. menu kat bawah ni kat song of the sea. pertunjukkan air yang berwarna warni ! :)

cantikk kan ? suka gila gila nih T.T

omg, i loikeee it ! shantek oih :)

my best team at SENTOSA ISLAND! *hitamnya daku T.T

snap-ing pictures kat tengah2 town yangg tooo busy !

nampak tak castle kat belakang tuuu ? cantik rite ? ;))

nih laa team aku yang hyperactive nih !
kalian semuaaa, rindu nak jumpa && buad kecoh sama sama !
hope 1 hari nanti kita jumpa balik oke ? 
i miss semuaaaa sangat sangat ! <33

alhamdullilah aku dapat PLKN tahun 2011 nih. hope hope aku dapat memory yang bukan semua orang dapat macam aku. yeay ! :PP
ada banyak lagi laa pic yang boleh aku share. tapi upload terlalu lambat. maybe berat kot pic nih. sorry yeah !
oke , nih entry aku kali nih. insyaAllah kalau ada storyy panas panas lagi , aku gossip dengan kalian ye ? oke , sayang rindu semuaaa !

p/s: sapa sapa yang join camp, offer2 lah kat aku samaa. nak join jugaakk ! hehehe :)




1 comment:

Embun Pagi said...

waaaaaaa!!! lamanye x beraktiviti cam ni!! ghinnnduuuuu..=( btw hostel yg sgt sgt unik!!! like2..nk join leh x??ngee~~ =p

|| Copyright by talksbyleeyahaniff.blogspot.com | All Righted Reserved ||