Vacation in Merlion. :D

Last week, cik Leeya holiday holiday sempena cuti sekolah laaa. dah tak sekolah, penyebok lebih saja lah makcik nii. biar laaa ! bukan senang nak paw mama aku :P
malas nak story panjang lah. korang bukak mata luas luas, tengok menu menu special yang telah disediakan oleh chef Liyana Haniff ! hahahaha .



nice place :D

Sentosa Island <3

Siloso Beach <3

Dancing Water Crane :D

Heaven Of Candylicious . yummy ! :)

Palawan Beach <3

Universal Studio. awesome ! <3

Resort World Of Sentosa Island :)

Beaches Tree <3

Universal Studio at night scene <3

itu sajaa yang menu yang best. banyak lagi tapi malas nak upload. sorry morry :)

p/s: hope dapat enjoy holiday dengan geng Leeya kat sini lagi. Aminnn :)



5 comments:

angkasa said...

cutenya diaaaaaa.awesome uh!
btw belog comel.

liyana haniff said...

thanksss comel :)

miyoko mohamed said...

mcm familiar je muke u..anyway,following u..

miyoko mohamed said...

mcm familiar je muke u..anyway,following u..

liyana haniff said...

welcomeee :)

|| Copyright by talksbyleeyahaniff.blogspot.com | All Righted Reserved ||