Toy Museum in Penang

toink toink ! ya Allah, bersawangnya belog makcik senget nih. isshhh ishhh ! tak boleh buad menantu lah kalau malas macam ni. hahahhaa. gatal lah kau leeya. sebenarnya rewind ayat mama Leeya selalu guna. hehehhee ! :P
okey, entry kali nih, Leeya pegi jenjalan cari pasal dengan mamak kat penang tuu. heeee, cari pasal lah sgt kan. tackle mamak tu lagi ada lah. hensem terok kottt ! auuwww, mengancam ! hhahahahahaha. auta semata dua!
actually, pegi pon sebab nak test driving Leeya saja. Alhamdulilah, Leeya telah membuatkan mama Leeya bising di sebabkan dengan kelajuan yang tak sepatutnya. huekhuekhuek ! maaf yaa mama ! :P

malas nak bising panjang panjang,korang tengok lah menu tomyam campur kat bawah nii :)
*sempat menyempat lagi ronda merata :)

nak cakap yang Leeya pegi tempat ni lahh. poyossss !

meet my girlfriend :)

trying to kiss him. i love you incik jongosss :P

afundi kami, Ratu Drama Sedunia :)

oppsss ! he's staring at you now :D

lihat anak anak kami. comel kannnn ? i heart you bbie muncit :)

ouh, he's my superHero! love you :)

3 comments:

MR Hafiz said...

waaah! ade org 2 pegi penang seyh!..
perh!best2!xajk pon..
huhuhuh =)

liyana haniff said...

hahahahah . nanti kite g sme2 eyhh :P

MR Hafiz said...

huhuhu..mule2..
tp xde org mara ke?huhuh =)

|| Copyright by talksbyleeyahaniff.blogspot.com | All Righted Reserved ||