Hello, Diploma! :D

Haii! lama sesangat tak membebel dan picit picit keyboard yang comel ni . im so sorry to semua yang tertunggu tunggu makcik nak update entry kerepek bawang makcik ni.hehehe. terlalu busy sangat sangat sampai tak sempat nak merapu! :P

al maklumlah sekarang dah start new life kat uitm merbok. best sesangattt ! as always, jumpa ramai kawan baruu ! sumanya kepala masuk air jugak. hahaha. terutama sekali, roomate kesayangan Leeya tiga orang tu. boley tcabut perut gelak dengan datin-datin tu. condition kat sini pulak , agak selesa lah . tapi yang paling Leeya tak tahan, tiap tiap pagi, wajib sewajibnya akan bau getah sekerap. mau putus urat hidung Leeya! grr ! ==''

lagi satu part yang paling Leeya suka kat sini, kelas Leeya terrrrrlalu dekat dari kolej Leeya! ulang sekali lagi, terrrrrlalu dekat! hahaha. dekat tu dah satu hal, naik turun bukit pulak tu. tak perlu jungle trackking dah. sini semua lengkap! hahaha. tapi, Leeya sukaaa ! sebab badan Leeya takkan naik walaupun Leeya makan banyak. yeayyy ! :P

but, homesick tu tetap adaa. hahaha. *anak manja lah katakan :P
okey , Leeya nak story something kat korang semuaa . tp korang tengok lah pic yang Leeya bermandi peluh untuk upload ni. *actually, malas nak taip panjang panjang !

21 May - 27 May 2011
MDS uitm Merbok is the bestt ! :D











with makcik yang selalu gusti dengan Leeya.*muka tak cukop tido :P


with classmate Leeya . makcik ni pun kepala masuk air jugakk ! :D

haaa, ni lah datin datin wannabe uitm yang terbaekkkk ! :)

ouh, lupa nak story, kat Uitm ni , Leeya amik kos Diploma Pengurusan & Teknologi Pejabat aka secretary lah kot . hahahhaah. best gila course ni ! kena selalu cantik and comel comel je. tapi aku tetap comot ! :P

nota comel: to our PM time MDS, thankss a lot sebab jaga kami. walaupun agak penat sebab tak cukop tido, but korang the besttt sekaliiiii !  :)


4 comments:

Almade Nespesor said...

wahh.. sronok laa dapat kawan baru.. sekolah baru.. hekhek.. Slamat Blajar liyana =)

Mr. Uzair said...

budak management patotnye. memang selalu bergayalah jgk bila tgk. haha. kenapa ye?

MiejaDesu! said...

sama2 kasih adik-adikku syg..
tetibe terharu..hehe;D

from;akak PM MDS 2011

MiejaDesu! said...

sme2 kasih adik adikku syg..
belajar rajin2 k..
jgn nkl2..

tetibe terharu bila ade org kata PM the bestt...hehe

from;akak PM MDS 2011 ^-^"

|| Copyright by talksbyleeyahaniff.blogspot.com | All Righted Reserved ||