The Dream


cakkk! ehem ehem.. lamanya Leeya tak bermanjaa2 dalam belog ni kann. sumpah memang banyak sawang sangat2. dari tadi Leeya asyik ashemm! ashemmm ! je sebab bersihkan sawang kat dinding belog Leeya ni. sorry Mr. labah-labah & family semuaa sebab Leeya terpaksa merobohkan istana idaman anda. ribuan terima kasih jugakk sebab sudi teman belog Leeya sepanjang Leeya melesapkan diri Leeya. hehehehehe! *comel tak ucapan Leeya? :P

alhamdulilah kali ni Leeya ada kesempatan untuk meng-updet storry morry special untuk korang semuaa. ouh before that, Leeya rasa syukur sangat2 sebab akhirnya Leeya berjaya habiskan semester pertama Leeya kat Uitm Melbourne baru-baru ni. sebab tu lah Leeya jarang nak share story kat sini. terlalu banyak story nak merepek dengan korang tapi nak buad macam mana lah kann. busy jeeeee memanjang! kalah PM ouhh. ngehngehngeh! haaaaa ! lagi satu, untuk entry ni, Leeya nak wishhhhhhhh ..

happy birthday to you ..
happy birthday to you ..
happy birthday to Adila & Wanie ..
happy birthday to you ..
Aku Sayang Hampa Duaaa :D

*to wanie, soryy aku wish birthday hg kat dalam belog ni lambat sikitt. hehehehehe. *akal sebenarnya nak combine wish dengan dilaa teruihhh. :P

okey, back to main topic entry Leeya kali ni. melalut je memanjang! mesti korang dah bosan kann. hehehhe. sabar je laaaa dengan perangai makcik Leeya ni. ILoveYou lah korang ! hehehhehehe. kali ni Leeya nak story pasalll.. D R E A M aka I M P I A N Leeya lahh. Leeya suree semua orang pasti ada impian masing-masing kann. apa korang akan buad untuk capai impian korang ehh ? ofcosss lah berusaha kann. it same goes to me now! berusaha, berusaha dan terus berusaha ! heeee. impian yang Leeya nak share kali ni, Leeya nak memiliki sebuah rumah yang agak boleh dilabelkan rumahku, syurgaku.. *poyoss makcik nih! :D  impian nilah yang selalu Leeya berangan tak kira didalam kelas, sebelum tidur, tengah makan && yang paling best sekali, tengah taip entry ni pun Leeya sempat berangan lagii. tu yang ambil masa dua jam tuu. hehehe! okey stoppp membebel wahai makcik kiah pekasam! :D
jum kita tengok jelah example2 rumah yang kunun-kununnya Leeya akan memilikinyaaa. okey, berangan lagiiii* alamakkkk ! mata pun dah tongkat dengan mancis ni. menguap tak sudah2 ni. jum3 kita tengok ! huuuuurrr ~

ini living room impian Leeya :)




ni pulakkk kitchen-nyaaa :)




jum kita tengok bedroom pulakk! ni part yang Leeya paling sukaa :)





&& last but not least, bathroom ! aumm aumm :D





okeyyyy. yang paling Leeya sukaa sangat, suma gambar yang lastttt sekali ! Leeya ni suka concept modern and elegent. sebab tu suma gambar tu style modern. hehehehe ! ouh lupa, ada satu lagi Leeya nak share dengan korang design rumah idaman Leeya. ishhh! kalaulah Leeya dapat rumah tu, takmau dah kluar dari rumah tu sampai bila2. *nampak benor nipunyeee! :P insyaAllah Leeya akan berusaha untuk mendapatkannyaaa. go go chaiyokk Leeya! :D

tarraaaaaaaaaaaaaaaaa !! :D

alamakkk! under construction lahh pulakk. sorry babe! :P

ding dong ding dong ! okeylah, dah pukul 3 pg ni. bantal musyukk Leeya pun dok memanggil2 dah tuu. jap2 ya my musyuk,aku nak hbissss membebel dah ni! batang mancis kat mata Leeya pulak dah bengkok sangat2 nii. *okey, drama lagii. huuurr ~ tapi jari ni tetap bersemangat nak ketuk-ketuk keyboard yang soooo comel ni. hehehehe! tunggu my next entry yeah! something special nak share dengan korang semuaaa! tak sabarnyaaaa ! salam semuaaaa. :D

2 comments:

AinsHa=( said...

pergh, lau dapat umah mcmtu, mang tak keluar umah dah

liyana haniff said...

@Ainsha: hahaha! tau tkpee. mls trus nak kluar. :D

|| Copyright by talksbyleeyahaniff.blogspot.com | All Righted Reserved ||