Instant is better

.contoh model sahaja. abaikan.


.contoh model sahaja. abaikan.


bukan nak cerita pasal orang dalam gambauu tu tapi nak story pasal gambauu tu. cantik kann effect gambar tu? ala ala 90an gituu. cewahhh! okey, actually Leeya tengah angau dengan kamera yang beranakkan gambar tu. siang malam tak lena tidur. pusing kiri kanan, nampak je kamera tu merata-rata tempat. sampai kan ayam dalam pinggan pun nampak macam kamera tu jugakk. *okey. tipu semata-mata. aisehh! angau si Leeya terok dah nii. hihihihi. help me! help me!
haritu dah terjumpa kamera ni kat Penang tapi korek-korek poket, aduhhh! tinggal duit syiling je. cukup-cukup nak gores kad topup. hihihihi. takpaa, sekarang tengah semangat kumpul duit ni. semangat ni! :P 






nanti kita dating dua ye sayangggg? tunggu Leeya tau! buat-buat pengsan kalau ada orang nak beli awak. hahahahaha. :P



8 comments:

✿Lady Ainaa ✿ said...

comeynyew kamera ni...jenis yg tangkap gambar terus keluar tu ek?? hehehhe..
Chayok!!!

liyana haniff said...

@lady ainaa: aah, jenis tu laa. comel kann? hihihi. thanks :P

En. Muncit said...

lagi dua bulan ade la tu nnt .
tgu ye dear =)
sabar itu separuh dr iman .
nnt time tu ckp nan kamera tu jgn pengsan lak .. hehe >.<

Romeo Laut said...

kamera tahap old school tapi bila fikir balik, best sebab orang sekarang cukup malas nak cuci gambar..

emeliena said...

wahhhh, lawanyaa bloggg diaaa. Ohsem !

siti zarinah said...

di tag di http://szgiveaway.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nina-kiki.html

Masha Meisters said...

camera ape ni? chomel sangat...

mr Izz said...

bukan kamera tu yg pengsan . last2 dia yg pengsan.ahahah

|| Copyright by talksbyleeyahaniff.blogspot.com | All Righted Reserved ||