Be a part, reach a Heart :D


hey semuaa. happy study week! hah korang, time cuti cuti study week ni lah yang banyak dugaan nya kan. paling senang Leeya nak amik contoh yang sangat dekat dengan Leeya. see? terhasilnya entry ini time Leeya still study week. orang lain sibuk menghadap buku, slide bagai tapi Leeya? hohoho. tolong ambil contoh yang sangat baik ini okey. *muntah jingga

tapi kann, ni just sekadar sampingan saja. bilaa Leeya dah serabut study, Leeya rest jap dengan membebel kat belog ni. lagipun rinduu rinduuuuuu sebab dah dekat sebulan berpisah dengan belog ni akibat lappy Leeya demam denggi. masuk hospital dekat 3 minggu ouh. life without lappy, sangat mencabar okey. terrrsangat mencabar. korang nak tau tak, time lappy Leeya demam lah yang minggu semua assignment kena hantar. ada yang assignment Leeya kena buat balik dari mula sebab tak dapat diselamatkan masa lappy Leeya sakit. haaaa, sampai pukul 3-4 pagi lah tongkat mata. padan muka kau Leeya! siapa suruh tak save dalam pendrive or hard disk. HAHAHAHA *gelak jahat. btw, alhamdulilah semua dapat disiapkan dengan waktu yang ditetapkan. jyeahh! Malaysia Boleh! :D

actually, entry kali ni Leeya nak story about someoneee. for me, dia sangat sangat terlampau awesome! *tudiaa, nak describe someone sampai salah habis tatabahasa. maaf cikgu! haha. tapi kan dia memang super duper besttt sangat. siapa siapa pun kalau kenal dia, memang akan terrrtawan. 
Leeya dah kenal dengan dea dah 7 tahun dah. lama kann? dalam masa tulah always bergaduh, bercakar-cakar, bertarik rambut dengan dia. *okey, tipu jaa. normal lah kan adat apabila berkawan. tapi Leeya always share secret story Leeya dengan dia. bestt kalau story , bergossip bagai dengan dia. sama kencang saja dua-dua orang. hahaha :D
haa, 31/8 haritu, special day for me! nak tau kenapa? Leeya dapat jumpa dia lepas nak dekat 8bulan tak jumpa dengan dia. ya Allah, betapa happy nyaa Leeya time tu. even dapat jumpa sekejap, tapi tu sangat sangat bermakna buat Leeya. 
I MISS HER SO MUCH OKEY! :')

eh korang nak tau siapa yang Leeya dok bebel ni? ehemm! jum tengok :D


tadaaaaaaa.... !
meet her: Thata Amiruddin :')







if I had one gift that could give you, my friend, it will be the ability to see yourself as others see you, because the only would you know how extremely special you are 

1 comment:

arora rora said...

cantik semua pic u sis..nk dapatkan baju yg menarik peplum dan byk design yg menarik blh follow kami
ni link kami http://fashionarora-fashionarora.blogspot.com/

|| Copyright by talksbyleeyahaniff.blogspot.com | All Righted Reserved ||