Its her day :)


nak update. tanak!  nak update. tanak! *cabut cabut kelopak bunga kertas. bunga rose tak sanggup sebab mahal! hahahah. hurr~ macam tu lah jiwa Leeya ni bergelodak sejak dua tiga hari ni. bukan apa, niat di hati tu nak update entry tapiii .. tak sedar sedar diri sekarang ni musim demam final. haha. but Alhamdulilah dapat jugak Leeya spend time kat belog yang dah banyak dijelajah oleh lumut lumut ni. heeee! eh, kali ni Leeya ada something nak share dengan korang semua. nak tau apa? okey jom checkedauttt! hihihihi :P

6/10 haritu adalah hari yang palingg happy buat someone ni. Leeya tengok dea asyik senyum senyum 24 jam tayang gigi putihhh dea tu. pelik jugak Leeya sebab tak pernah pernah senyum sampai macam tu sekali. dalam otak ni fikir sepositif yang mungkin "mybe dea nak pergi audition iklan ubat gigi kot, biarkannn .." haha. then, dalam pukul 12.15 tengah malam macam tu, tetiba saja meteor comel terjun dalam otak Leeya ni. Ya Allah, terlupa pulak birthday budak ni. hahaha! *actually yang boleh teringat tu pun sebab dea call kawan dea. haha. maaf yeee cik comel :P

ahaaa. korang nak tau apa yang Leeya buat kat dea malam tu? macam biasaa. buat muka kering tanpa ada rasa sebarang masalah even orang kiri kanan asyik wish kat dea. hahaha. Leeya dengan bahagianya buat buat khusyuk tengok movie walaupun movie tu cerita hantu. langsung muka hantu tak nampak macam hantu dah. hahaha. then hajat di hati terlintas nak prank dea habis habisan tapii bila tengok dea stressssss dengan subjek final Law dea yang nak amik 7/10 tu, terus matikan segala niat baik tu. alahaiiiii, betapa hancussnya hati kannn! tak dapat balas dendam dengan apa yang dea sudah buat kat Leeya time birthday Leeya tahun lepas. tapi tapi tapiii .. malam tu jugak Leeya tongkat mata buat something yang tak berapa nak special pun untuk cik comel nih! 

Inilah yang Leeya boleh kasi surprise kat dea. tak lah grand pun. ni je yang sempat buat. soryy ye dilaaa. :'(

hahahaha. eh terlupaaa! jum sesama kita nyanyi reramai kat budak cakap banyak ni! *pastikan suara tu merdu lah ye. ehemm..

1

2

3

HAPPY BIRTHDAY TO YOU!HAPPY BIRTHDAY TO YOU!
HAPPY BIRTHDAY TO YOU DILAAAAA!
HAPPY BIRTHDAY TO YOUUUUUU! :D
*fuh fuhh~ tiup lilin :P

comel kan deaa ? :')

to my sweet roomateThanks for being such an amazing roommate and giving me such memorable moments.  May all your wishes come true and you achieve all your goals. *jangan selalu buli giraffe ye.  I HEART YOU !




3 comments:

SuriaRashid said...

Liyana yang comel..follow saya juga k..suriarashid.blogspot.com

Citrus Azwa said...

hye liyana...suwett..t dtgla jejak saya disini .www.garapankenangan.blogspot.com

cik wawa said...

wlaupun x grand , tapi cantiklahhh ^_^ niceee !!!

|| Copyright by talksbyleeyahaniff.blogspot.com | All Righted Reserved ||